Selskapsmeny

Foretter

Ørretconfit med pepperotkrem, spinat og gressløkolje
kr 110,-
Hjortetartar med beter, syltet løk, vaktelegg, grovt brød, salvie og rørosrømme
kr 105,-
Pannestekt kamskjell med blomkål og skalldyrkrem
kr 115,-
Grønn asparges med serranoskinke, hollandaisedressing, cherry tomat og pinjekjerner
kr 115,-

Varme mellomretter

Kryddermarinert og grillet ishavsrøye med eple, fennikel og tzatziki
kr 110,-
Husets fisk og skalldyrsuppe
kr 95,-

Hovedretter

Ovnsbakt torskerygg med rotgrønnsaker, julienne, petit pois purè og chorizo nøttesmør
kr 265,-
Tradisjonelle steker av okse, kalv eller lam med dagens grønnsaker
kr 265,-
Urtemarinert langtidstekt svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker og peppersaus
kr 265,-
Ølbraisert okse høyrygg med pastinakkpurè, romanesco og timiansjy
kr 280,-
Andebryst med savoykål, broccolipurè, hasselnøtter og tranebærsjy
kr 305,-
Helstekt okse indrefilet med grønnsakstimball, saltbakt småløk, stekt sopp og rødvinsaus
kr 295,-
Hjort med viltpølse, baconsurret rosenkål, tyttebærchutney og cremet skogsoppsaus
kr 285,-

Poteter


Ovnsbakte småpoteter

Pommes Anna (potet terte)

Fløtegratinerte poteter

Hasselback poteter

Søtpotet purè

Kokte poteter

Mandelpotet (sesong)


Desserter

Lun jordbærsuppe med hjemmelaget vaniljeis
kr 95,-
Pannacotta tilsmakt med gresk youghurt, honning og bacardimarinerte bringebær
kr 100,-
Tindvedsorbet med melkepudding marengs og havrekrønsj
kr 115,-
Pasjonsfruktostekake med tropiske frukter, mango saus og pistasjekrokan kr 110,-

Tips en venn om vår tapasmeny!