Om oss

Du finner oss i Folkeparken 4 pÃ¥ Dal Romerike Catering etablerte seg på Øvre Romerike i 1989, og har siden da levert kvalitetsmat i alle varianter, samt arrangert selskap i alle former og størrelser. Med gjestfrihet og profesjonalitet i alle ledd har Romerike Catering bidratt til de gode minnene i mer enn 25 år. Vi har en lang rekke vellykkede selskap bak oss. Alt fra jubileum, fødselsdager, små og store minnestunder og bryllup, til storslåtte arrangement.

Våre kokker legger sin faglige stolthet i å videreforedle gode råvarer til et sluttprodukt du med trygghet kan servere dine gjester. Hos oss finner du godt sammensatte menyer, fra det tradisjonelle til det mer moderne, både spennende og utfordrende menyer. Tilbehør til rettene varierer utfra tilgang på råvarer og når det blir bestilt. Vi serverer rikelige porsjoner med god, hjemmelaget mat.

Vi inviterer også til større og mindre arrangement, firmafester, julebord og andre selskaper i våre hjemmekoselige selskapslokaler i Edels spisestue. Våre flotte, nyoppussede selskapslokaler har stor brukspotensiale. Be om vår selskapsmeny!

Vårt fokus er først og fremst på kvalitet og kundens behov.

Etter flere års drift på Dal kom vi til et veiskille hvor vi ønsket å utvide med flere avdelinger, for å skape et større og bredere dekningsområde. Derfor er det med stolthet vi presenterer alle våre tre avdelinger:

Romerike Catering m/Edels spisestue på Dal
Catering og selskapslokaler

Aur Gjestegård i Aurskog
Catering og selskapslokaler

Brasserie RÅH på Råholt
Restaurant og Chambrè for mindre selskaper, møter og arrangement, tapascatering


Alle våre ansatte vil sørge for at nettopp DU får en særegen feiring på et helt spesielt sted, bort fra dagliglivets kjas og mas.

Har du / dere noe å feire?
Ta gjerne kontakt eller kom innom oss på en av våre tre avdelinger!